Saturday 17 October 2015

Prapastiile Ursului - 17 oct

Planurile pica unul dupa altul... contratimp la Sugas, alergare la Azuga, tura in 2 cu cursierele... cand copilul zice: "Vreau in excursie!"

Bonibon de la Corina si Robert!!!
Punem ceva de gustare in rucsaci, aparatul foto, o foita, o vesta si la drum. Pentru ca este trecut de amiaza, alegem o locatie aproape... 10min cu masina si apoi pe jos spre cabana si varful Piatra Mare.

Pe drum Vlad merge "ca un bebelus" si pentru ca nu avem la noi si sacii de dormit, decidem sa scurtam tura, sa o luam prin Prapastiile Ursului si sa ne intoarcem pe drumul familiar.

Spectaculos

Noroc ca nu avem paplarie pe cap
Ca sa-l motivez pe Vlad ii spun ca pe traseul va descoperii o comoara cu banuti de pus in pusculita... si uite asa incet incet ritmul creste. Noroc ca avem monede in portofel. Daca pana acuma "fugeam" de monede, sa nu imi ingreuneze portofelul, acuma le adun... ca sa avem ce pun la pusculita... sa avem cu ce cumpara intr-o zi muuuuulte bilute.

O furnica pe perete

Ochii mari... traseul presarat cu banuti

Mami spiridushi nu exista doar in povesti... exista si de adevaratele... aici in padurea aceasta!
A fost o tura numai bine si pentru noi si pentru Vlad. Un traseul nou, peisaj super, iar peretii din prapastii ne-au dus cu gandul la prietenii nostri dragi cataratori, ne-au dus cu gandul la HCO...

Ce loc minunat... deasupra de prapastiile ursului
Belvedere... de toamna

No comments: