Saturday 14 April 2007

RICO 14-15 apr

Vineri am plecat cu baietzii de la Alternative la Rimetea. Ajunsi pe la 1 noaptea, punem cortul si la somn. Dimineatza pe la 8:20 ma trezesc si vad ca sunt cea mai puturoasa :D lumea deja era trezita si inscrisa la concurs. Ne pregatim de plecare cu echipamentul in spate, iesim la ulitza... si surpriza: apare si Alin :-) el ar fi trebuie sa mearga in Fagaras, dar soarta il duce si pe el in Trascau.

Peretele care urmeaza a fi catzarat

In topul soparlanului

Jos, ca tare m-au strans papucii

Sambata a fost soare si cald... a inceput era tractoristilor la bronzat :D. Primul traseu: decid sa ma bag cap, trec de primul spit, de al 2-lea si cand privesc spre al 3-lea mi se face groaza... este prea departe... mult prea departe, asa ca renuntz, descatzar un pic si salam in jos. Porneste si Alin cap, ajunge si el la locul cu pricina si imi da dreptate, face un artificiu ;-) si pune o asigurare intermediara intr-un spit din traseul alaturat. Incet, dar sigur facem 3 trasee. Oboseala, caldura si lipsa de apa din zona ne face sa ne intoarcem la corturi.

Lumea nu se joaca... munceste

Noi adoptam stilul romanesc

Mai un pic si la soare ajunge

Seara povestim pe la corturi si apoi la culcare.
Dimineatza ma trezesc si aud: "le-au taiat cortul la nemtzii pe de deal si le-au furat actele, le-au taiat cortul cu om inauntru"... stau si ma gandesc... repede s-a raspandit boala asta cu furtul; imi amintesc ca in oct si noua ne-au traiat cortul la Plaiu Foii.
Duminica a batut un pic vantul care ne-a infrigurat, nori albi si pufoshi au inceput sa se arate, iar pe cand am plecat noi, deja s-au colorat in gri. Duminica am facut 6 trasee, pe la 5:30 am plecat sper casa cu oprire la pizza si clatite in Deva.

Vin...

Jos... si spre casa

Satul Rimetea, gazda concursului

No comments: